KleurlenzenWinkel betrouwbaar? Wij zochten het uit. kortingscode

Meer dan 35076 kortingscodes en acties speciaal voor jou gejaagd

De webshop van kleurlenzenwinkel met party lenzen

KleurlenzenWinkel betrouwbaar? Wij zochten het uit.

Webshop schieten op het internet als paddenstoelen uit de grond en de consument ziet door de bomen het bos niet meer. Veel ondernemers zien dat online shopping sterk groeit en zien hier kansen in door een webshop te beginnen. Zo ook KleurlenzenWinkel.nl, een specialist in kleurlenzen en party lenzen naar eigen zeggen. Wij kenden deze webshop nog niet en besloten om als mysteryshopper een bestelling te plaatsen.

KortingscodeHunter test verschillende webshops op betrouwbaarheid, veiligheid en klantenservice. Wij vinden het belangrijk dat consumenten veilig online kunnen shoppen, zonder zich zorgen hoeven te maken voor een negatieve ervaring. Voordat wij tot aankoop zijn overgegaan hebben wij de volgende controlepunten uitgevoerd op kleurlenzenwinkel:

Controlepunt

 

Ingeschreven bij de KvK

Contactgegevens inzichtelijk

Retourbeleid

iDEAL betaling

Beveiligde verbinding (https / groen slotje)

Onze eerste test is geslaagd en kleurlenzenwinkel voldoet aan alle controlepunten. De webshop ziet er professioneel uit en gebruiksvriendelijk uit. Het is direct duidelijk hoe de navigatiemenu’s werken en hoe je een product kunt bestellen. Voor deze mysteryshopping test hebben wij gekozen voor de gele yellow out party lenzen. De party lenzen kosten €14,99, maar met de kortingscode 10ERAF krijgen wij nog eens €1,50 korting. Hiermee komt het totaalbedrag uit op €16,44 wat een redelijk bedrag is voor een paar lenzen die je een maand lang kunt dragen.

Op de betaalpagina vullen wij zoals gebruikelijk onze factuur en verzendgegevens in. Daarnaast zie je ook nog eens een overzicht van wat er in je winkelwagen zit. Er is een keuze tussen veel veilige betaalmethoden, zoals iDEAL en SOFORT banking. Opvallend is dat er niet gekozen kan worden voor PayPal of creditcard betalingen. Wij ronden de betaling af via iDEAL en ontvangen direct een bevestiging van onze bestelling.

Volgens Kleurlenzen Winkel worden alle bestellingen die voor 19:00 geplaatst zijn, de zelfde dag verzonden. Wij hebben dichtbij de deadline om 18:15 een bestelling geplaatst om even te testen of zij hun beloften waar kunnen maken. Om 23:10 ontvingen wij netjes een notificatie dat onze bestelling is verzonden. Eerst zien dan geloven…

En ja hoor!! De volgende middag ontvingen wij netjes de bestelling via DHL op onze deurmat. De bestelling werd aangetekend verstuurd, maar paste door de brievenbus. Op de sticker was zelfs te lezen dat het pakketje verzekerd is verstuurd met een track and trace nummer (die wij nooit hebben ontvangen overigens).

Bestelling ontvangen van KleurlenzenWinkel.nl

De gele lenzen waren nog ruim houdbaar tot en met 2018 en zagen er goed uit. Als laatste hebben wij ook de klantenservice van Kleurlenzen Winkel uitgetest. Wij hebben contact opgenomen met de klantenservice met de melding dat wij niet tevreden zijn met de lenzen en deze graag willen retourneren. Retourneren was geen enkel probleem (wat ook al in het bevestigingsmailtje stond). Wij ontvingen een link naar het retourformulier en verstuurde direct dezelfde dag de kleurlenzen retour. De volgende dag ontvingen wij direct een bevestigingsmail van ontvangst en dat het bedrag binnen 14 dagen teruggestort zou worden. Het bedrag ontvingen wij na 2 werkdagen op onze rekening.

Onze conclusie is dat het veilig en betrouwbaar is om je lenzen bij KleurlenzenWinkel te kopen. De producten worden goed, snel en verzekerd geleverd en zijn van goede kwaliteit. Daarbij zijn de prijzen erg goedkoop en kun je nergens op het internet zulke goedkope kleurlenzen kopen. Het is ook erg belangrijk hoe een webshop omgaat met de aftersales en ook dat is bij KleurlenzenWinkel erg goed geregeld.

Prijzen

9

Verzendtijd

10

Aftersales

10

Totaalscore

9.7 Uitmuntend

 

No Comments

Laat een bericht achter

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>