Waarom winkelen met kortingscodes? kortingscode

Meer dan 33693 kortingscodes en acties speciaal voor jou gejaagd

Waarom winkelen met kortingscodes?

Online shoppen wordt steeds populairder, zeker wanneer er kortingen aan verbonden zijn. De aanslepende financiële en economische crisis is aan deze jongste gang van zaken uiteraard niet vreemd. Zowat alle consumenten zoeken allerlei manieren om extra te besparen op hun gezinsbudget. Het succes van het groeiend aantal kortingssites, die allerlei kortingscodes aanbieden is dan ook niet erg verwonderlijk. Ze zijn populairder dan ooit en hun succes neemt maandelijks sterk toe. Zo wordt ook KortingscodeHunter met de dag populairder bij Nederlandse en Belgische bezoekers. Besparen is uiteraard hun belangrijkste bestaansreden, maar zijn er nog andere voordelen aan verbonden?

Voor hetzelfde bedrag dat je vorig jaar aan je dagelijkse aankopen hebt besteed, wordt je winkelkarretje steeds kleiner. Besparen op je alledaagse aankopen zoals voeding, verzorgingsproducten maar nu ook meer en meer op kleding, reizen enz, is nu dé… boodschap! Met zo’n kortingscode kan je heel wat besparen, en vooral online webshops maar nu ook meer en meer winkelketens spelen daar uiteraard wat graag op in. Zo worden deze kortingscodes een win- win situatie waar iedereen van profiteert.

Tijdbesparend en milieuvriendelijk

Maar er is uiteraard meer. Een ander niet te onderschatten voordeel van deze online kortingscodes is ongetwijfeld dat je als consument geen coupons meer hoeft te knippen en te verzamelen, en dat spaart uiteraard veel tijd. Online kortingscodes zijn ook milieuvriendelijker dan hun klassieke broertjes en zusjes. Ze besparen immers een massa papier en inkt.

Van 50% korting en meer tot zelfs gratis producten

Met het gebruik van deze online kortingscodes besparen consumenten ook op de verzendkosten van de gekozen artikelen. In sommige gevallen krijgen ze artikelen zelfs gratis toegestuurd. Kortingen tot maar liefst 50 en meer procent zijn lang geen uitzondering. Het bedrag van deze kortingscode varieert uiteraard van product tot product en van website tot website. feit is echter dat er in alle gevallen heel wat kan mee bespaart worden.

Kortingscodes hebben zeker ook een meerwaarde voor zij die hun voorraad huishoudproducten willen aanvullen en daarom meerdere producten tegelijk aankopen. Om die reden bieden steeds meer en meer supermarkten en andere ketens extra kortingscodes aan voor consumenten die grotere hoeveelheden aankopen.

Er wordt steeds meer online geshopt

Wanneer je alle voordelen van kortingcodes op een rijtje zet, zou je als consument wel gek zijn ze niet te gebruiken. De vele gespecialiseerde websites van deze kortingscodes, bieden prijsbewuste consumenten vaak ook speciale aanbiedingen en exclusieve deals.

Uit de resultaten van recente onderzoeken door verbruikersorganisaties blijkt dat nu al één op vier Belgen en Nederlanders dankbaar gebruik maken van deze kortingcodes, en steeds meer consumenten shoppen online.

No Comments

Laat een bericht achter

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>