Korting op je eHerkenningsmiddel via eHerkenning Expert kortingscode

Meer dan 33693 kortingscodes en acties speciaal voor jou gejaagd

Korting op je eHerkenningsmiddel via eHerkenning Expert

Als Nederlandse ondernemer dien je vaak zaken te doen met de overheid. Om dit op een eenvoudige en veilige manier te doen heeft de overheid een speciaal inlogmiddel in het leven geroepen, namelijk eHerkenning. Iedere ondernemer die contact heeft met diverse overheidsdienstverleners moet vroeg of laat overstappen op zo’n middel. Je kunt het vergelijken met wat DigiD voor particulieren is. Via DigiD kun je al je zaken bij bijvoorbeeld je verzekeringsmaatschappij regelen. Met eHerkenning kun je veilig én op één manier communiceren met overheidsorganisaties. Steeds meer ondernemers krijgen te maken met dit middel en moeten eHerkenning aanvragen. Het is zelfs zo dat de Rijksoverheid heeft besloten om eHerkenning verplicht te maken voor overheidsorganisaties.

Hoe schaf je eHerkenning aan met extra korting?

Via de website van eHerkenning Expert kun je eenvoudig alle eHerkenning aanbieders vergelijken op prijs. Er zijn namelijk verschillende leveranciers van dit middel, en ze rekenen allen verschillende prijzen. eHerkenning Expert vergelijkt deze prijzen en toont in een mooi overzicht welke aanbieder op dit moment het goedkoopst is. Je kunt vervolgens zelf de aanbieder kiezen die het beste bij jou past.

Daarnaast heeft de website een aantal andere voordelen. Zo krijg je bij verschillende aanbieders exclusieve kortingen om je middel nog goedkoper aan te schaffen. Of krijg je soms meer voordelen dan wanneer je het via de reguliere website aanschaft. Op die manier bespaar je al bij de aanschaf van eHerkenning en hoef je geen onnodige kosten te maken.

Wat zijn de voordelen van eHerkenning?

Meer dan 400 overheidsorganisaties zijn aangesloten op dit netwerk en verwacht wordt dat dit de komende de jaren alsmaar zal gaan groeien. Met een middel heb je een gestandaardiseerd inlogmiddel, waarbij je als ondernemer al je zaken kan doen met de overheid. Het is dus niet alleen makkelijk omdat je op één manier inlogt, maar ook veiliger. Door de strenge controles weet de overheidsdienstverlener exact wie je bent en met wie er zaken wordt gedaan.

Bij de controles worden legitimatiebewijzen en KvK-uittreksels gecontroleerd. In sommige gevallen wordt er zelfs een face-to-face identificatie gedaan. De eisen voor eHerkenning zijn streng, maar maakt het daarom erg veilig.

No Comments

Laat een bericht achter

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>