Bitcoin kopen met korting kortingscode

Meer dan 33693 kortingscodes en acties speciaal voor jou gejaagd

Bitcoin kopen met korting

Je hoort vaak dat mensen niet investeren in Bitcoin, omdat zij denken dat ze de boot hebben gemist. Het argument Bitcoin kopen is te duur wordt veelgebruikt, maar dat is niet altijd even eerlijk. Het klopt dat het beste moment om Bitcoin te kopen lang geleden was, dat was namelijk toen je het in 2009 voor enkele centen per stuk kon inkopen. Maar het op één na beste moment om te starten met investeren is vandaag! Is Bitcoin nog steeds te duur als deze over 1 jaar het dubbele waard is? 

Bitcoin is te duur en het is een te grote investering

Wist je dat je niet meteen een hele Bitcoin hoeft te kopen? Een munt kan namelijk opgedeeld worden in hele kleine delen, waardoor het zelfs mogelijk is om bijvoorbeeld € 10 euro te investeren. Zo hoef je niet meteen een grote investering te doen, maar kan je met een relatief kleine inleg toch meedoen. Het argument dat Bitcoin te duur is, wordt hiermee dus ontkracht. Dit werd overigens ook gezegd door investeerders toen Bitcoin op € 1000 stond. Nu BTC een stuk hoger staat, hoor je vaak van investeerders dat zij spijt hebben dat ze het niet op een lagere koers hebben gekocht.

Bitcoin vergelijkingswebsites gebruiken bij je aankoop

Bitcoin leveranciers rekenen een kleine fee bovenop de prijs, zodat zij ook wat verdienen voor het leveren van de service. Deze fee kan oplopen tot een aantal procenten. Door de heftige concurrentie tussen aanbieders veranderen deze prijzen continu en proberen ze allemaal de goedkoopste te zijn. Het maakt niet uit of je een grote of een kleine investering gaat doen, het is altijd handig om te kijken waar je Bitcoin goedkoop kopen kan. Bezoek de website en kijk welke aanbieder op dit moment het goedkoopste is. Dit kan wel tot € 300 per Bitcoin schelen en zo bespaar je al direct bij het aankopen van Bitcoin. Veel investeerders blijven plakken bij kun huidige aanbieder, terwijl deze verschrikkelijk veel fee kan vragen.

Bij CryptoPrijzen vergelijk je niet alleen BTC prijzen, maar ook die van vele andere cryptocurrencies. Zorg er dus voor dat je bij iedere aankoop de prijzen eerst vergelijkt om de goedkoopste broker te vinden.

Bitcoin kopen met een kortingscode

Er zijn een aantal cryptovaluta leveranciers waar het mogelijk is om een kortingscode te gebruiken. Bij Bitrush kun je bijvoorbeeld 1% besparen met de Bitrush coupon code. Deze code is geldig op het gehele assortiment. Dit betekent dus dat je Bitcoin met korting kan kopen, maar ook Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin en Dash. Dit scheelt toch weldegelijk op de fees, zeker als je al van plan was om hier je aankoop te doen. De coupon werkt niet op het verkopen van cryptovaluta.

Uiteraard geldt bij iedere investering dat het op eigen risico is en dat je goed onderzoek moet doen. Het blijft een risicovolle investering en de waarde kan plotseling dalen, waardoor je geld verliest. Investeer geen geld dat je kunt niet kunt missen en probeer het leuk te houden.

 

No Comments

Laat een bericht achter

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>