5 manier om online geld te verdienen op het internet kortingscode

Meer dan 35346 kortingscodes en acties speciaal voor jou gejaagd

5 manier om online geld te verdienen op het internet

In dit artikel wordt je uitgelegd hoe je simpel geld kunt bijverdienen naast je baan. Je kunt natuurlijk vakken gaan vullen bij een supermarkt of een krantenwijk nemen, maar er zijn veel eenvoudiger manieren.

Alles wat je nodig hebt is een laptop of computer, een goede internetverbinding en een beetje creativiteit. Voor de meeste manieren om geld bij te verdienen op internet geldt, dat je kunt werken hoeveel je wilt en wanneer je wilt. Hieronder staan een aantal manieren om online geld te genereren. Er zijn natuurlijk meer manieren, maar dit zijn de meest eenvoudige en voorkomende.

Zakelijk verkopen via Bol.com

De tijd van de fysieke winkels dreigt langzamerhand achter ons te geraken. Winkelstraten raken leger en leger en behalve supermarkten en grote bouwmarkten in de buitenwijken zie je weinig winkels meer. De nieuwe trend is digitale winkels. Wat je ook zoekt, het is te vinden op internet.

Eén van de grote spelers op de Nederlandse markt hiervoor is Bol.com.

Het grote voordeel van deze site is dat er volop mogelijkheden zijn om gewoon te beginnen met bijverdienen.

Zo kun je op de site zoeken naar artikelen die je het best zelf kunt verkopen, welke artikelen door anderen goed verkocht worden door middel van het filteren op aantal verkopen, reviews en categorieën.

Bovendien kun je je verkopen en inkomsten heel simpel volgen en daardoor je winst optimaliseren.

Ook handig is de keyword verkenner, een tool om de beste zoekwoorden voor jou product te zoeken. Niche detector is een ander handige tool. Hiermee krijg je inzicht in winstgevende niches, waar weinig of geen concurrentie is.

Mocht je hier interesse in hebben, in deze Bol.com Masterclass review leer je daar meer over.

Verkopen op Marktplaats

Goedgeplaatst is een handig hulpmiddel van Marktplaats. Hiermee maak je een account bij marktplaats aan.

Daarna kun je je advertenties maken, beheren en plaatsen. Je kunt kiezen voor automatisch omhoog plaatsen en verlenging van de advertenties.

Je hebt dus altijd een goed overzicht van wat er gebeurt met je advertenties. Een goede investering want je wilt natuurlijk geld bij verdienen en niet onnodig uitgeven.

Marktplaats Aanbieding

Marktplaats aanbieding is een andere mogelijkheid. Je loopt hierbij geen risico, want je betaalt per betalende klant. Je kunt je aanbiedingen aanprijzen via een nieuwsbrief en de homepage van marktplaats.

Marktplaats Admarkt

De bekendste en meest gebruikte mogelijkheid bij marktplaats is echter de zogenaamde Admarkt. Bij Admarkt staat jouw advertentie altijd bovenaan, betaal je alleen als er op de advertentie wordt geklikt en bereik je jouw doelgroep optimaal.

Persoonlijke verkoperspagina

Bovendien ontvang je bij marktplaats een persoonlijke verkopers pagina om je webshop te promoten en kun je een link plaatsen naar je eigen website, hetgeen altijd bezoekers voor jouw site genereert. Kortom, als je wat wilt bij verdienen, naast je baan of studie is marktplaats een prima mogelijkheid.

Geld verdienen met YouTube

Nog een beetje ondergesneeuwd is de verkoop via YouTube. Onterecht, want ondanks dat dit medium vooral bekend is door de muziekvideo’s, wordt het al lange tijd succesvol gebruikt door verkopers.

Belangrijk hierbij is dat je een goede eigen website hebt waar je je klanten naar kunt verwijzen. Vergeet ook de andere social media als Twitter en Facebook niet! Het is belangrijk dat klanten kunnen reageren op de video’s.

Dit verkoopkanaal vereist wel enige specifieke kennis, hoewel, iedereen weet tegenwoordig hoe een digitale camera werkt, dus laat je niet ontmoedigen.

YouTube is en blijft een medium van video’s. Er zijn een aantal stappen die je in acht moet nemen, wil je serieus met YouTube bezig gaan en geld wilt verdienen.

Video’s maken

De eerste stap is natuurlijk het maken van video’s. Je kunt voor een aantal mogelijkheden kiezen. Zo kun je in de video bijvoorbeeld het productieproces van het artikel dat je verkoopt tonen. Zeker als je aan branding doet, schept dit vaak vertrouwen bij de potentiële koper. Je kunt de kwaliteit van het product laten zien en laat iets zien van je bedrijf.

Je kunt er ook voor kiezen om in de video vragen te beantwoorden over je product. Je kunt dan bijvoorbeeld uitleg geven hoe jouw product een oplossing kan zijn voor een bepaald probleem.

Een andere mogelijkheid is om een video te maken van mensen die jouw product gebruiken en hun ervaringen te delen. Ook dit schept vertrouwen en maken je product toegankelijker.

De andere mogelijkheid die je kunt benutten is het toevoegen van kaarten. Dit zijn interactieve elementen die je kunt invoegen in je video.

Deze kaarten kunnen mensen aanmoedigen om bepaalde dingen te doen, bijvoorbeeld: toon producten, toon websites enzovoort.

Jouw video promoten

De belangrijkste stap is natuurlijk het promoten van de video’s. Belangrijk hierbij is dat je je hierbij wat breder opstelt. Bespreek bij het beantwoorden van vragen niet alleen je eigen oplossing maar ook die van anderen.

Dit genereert weer verkeer naar je eigen video. En belangrijk, agressieve verkoop op YouTube werkt bewezen niet. Plaats af en toe wat gerichte berichtjes op je Facebookpagina en verwijs naar je YouTube kanaal, plaats eens wat foto’s op Google, er zijn vele mogelijkheden.

Geld verdienen met affiliate marketing

Heel eenvoudig gezegd is affiliate marketing een methode om geld te verdienen door iemand of iets of een bedrijf aan te prijzen.

Hiervoor krijg je betaald. Soms per klik, soms per bezoeker en soms per aankoop.

Je maakt reclame voor bijvoorbeeld een website, een bepaalde winkel, sites over coaching en ga zo maar door.

Maar ook het promoten van digitale diensten als datingsites of bijvoorbeeld e-books is erg lucratief. Het kan eigenlijk van alles zijn, gebruik je creativiteit.

Voordelen affiliate marketing

Het grote voordeel van deze vorm van bijverdienen is dat je niets te maken hebt met concurrentie, welke producten je levert en bijvoorbeeld klantenservice, retouren en garanties.

De betaling van deze vorm van bijverdienen gaat meestal per verkoop.

Via jouw unieke affiliate link stuur je de bezoeker naar de site van de verkoper, en als de bezoeker iets koopt op die site, verdien je geld. Dus hoe meer mensen op jouw link klikken en overgaan tot aankoop, hoe meer je verdient.

Als je interesse hebt in affiliate marketing dan raden wij aan om deze Affiliate marketing revolutie review een keer door te nemen. Hierin wordt je alles van A tot Z geleerd.

Verkopen via Amazon.nl

Amazon.nl is de nieuwste tak van Amazon.com. Viel Amazon Nederland eerst nog onder Amazon.de, sinds januari 2020, is er ook een Nederlandse afdeling.

Met alleen al meer dan 91 miljoen Europese bezoekers per maand is Amazon wereldwijd de grootste. Nadeel hiervan is het enorm grote aanbod en daardoor de moeilijkheid om hiertussen op te vallen.

Mogelijkheden van Amazon

Amazon geeft je wel de mogelijkheid om aan bijvoorbeeld dropshipping te doen.

Ook bieden ze de mogelijkheid om via Amazon de voorraden en verzending te laten regelen.

Hoe dit precies in z’n werk gaat voor de Nederlandse tak van Amazon is nog niet helemaal duidelijk.

Tot nu toe verkocht Amazon.nl alleen maar boeken, dus hoe straks de verzending, opslag en andere diensten van Amazon gaan verlopen is nog even afwachten.

Bijverdienen op het internet

Zoals je merkt zijn de mogelijkheden om bijverdiensten te genereren legio. Wil je een eigen webshop en alles in eigen hand houden, of ga je verkopen via een van bovengenoemde verkoopplatforms, of een van de vele andere, de keuze is natuurlijk helemaal aan jezelf.

Zo veel mogelijk leren en doen

Het verstandig om wat onderzoek op internet te doen naar hoe anderen het hebben gedaan en welke mogelijkheid om wat bij te verdienen het best bij jou past.

No Comments

Laat een bericht achter

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>